Contact

PUT Zonder Factuur

Trainingen · 9 november '20

  • 9 november '20
  • 10.00 - 14.30
  • ManualMaster, Papendrecht
  • Personal Upgrade Training Training ManualMaster Starling

Spijker zonder factuur uw kennis bij met de Persoonlijke Upgrade Training

De software van ManualMaster wordt regelmatig voorzien van een update. Hierbij komen nieuwe functionaliteiten beschikbaar en worden bestaande opties makkelijker, sneller of uitgebreider. Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om te blijven overzien welke mogelijkheden er zijn en hoe de software optimaal kan worden bediend.

Daarop hebben we iets gevonden. Om onze klanten de kans te geven doelgerichte kennis op te doen van de algehele werking en (nieuwe) mogelijkheden van ManualMaster, organiseren we gedurende het jaar vier maal een Personal Upgrade Training (PUT).

Deze training wordt verzorgd door collega’s van ons salesteam. Zij zijn goed ingevoerd in ManualMaster en kunnen uw gewenste kennis dus flink upgraden. De toegang is gratis en er is plaats voor maximaal acht personen (wie het eerst komt, het eerst maalt).

Voorafgaand aan de training kunt u twee onderwerpen insturen die u graag met ons wilt bespreken. Tijdens de PUT behandelen de account managers de aangeleverde onderwerpen en geven zij inzicht in de nieuwste updates van ManualMaster.

De PUT is dus een mooie gelegenheid om uw kennis van de ManualMaster software te verbreden, met andere gebruikers ervaringen uit te wisselen en zelf weer helemaal up-to-date te raken van de nieuwste mogelijkheden met uw kwaliteitsmanagement software.

De PUT vindt plaats op onze locatie in Papendrecht en begint om 10.00 uur. U krijgt daarbij van ons een uitgebreide lunch aangeboden. Rond 15.00 uur sluiten we af, zodat u buiten de spits om kunt reizen.

Dit jaar vindt de PUT plaats op:
1 april, 26 mei, 27 augustus en 9 november.

U kunt zich hier direct inschrijven