Contact

Contact met onze supportdesk

Onze supportdesk is te bereiken op de volgende tijden:

  • ma t/m do: 8.30 – 17.30 uur
  • vrijdag: 8.30 – 17.00 uur
  • Op Goede Vrijdag, Sinterklaasavond 5 december, Kerstavond 24 december en Oudejaarsdag 31 december sluit het bedrijf om 16.00 uur.
  • Op Nationale Feestdagen zijn wij gesloten
  • Telefonisch: (+31)78-6446884
  • Per e-mail: support@manualmaster.com

Op het ManualMaster gebruikers forum kunt u updates van ManualMaster Starling downloaden, informatie terugvinden rondom het gebruik van ManualMaster en contact onderhouden met andere gebruikers van ManualMaster.

Login op het forum

Remote Support

De ManualMaster Supportdesk biedt remote support door middel van de tool TeamViewer. Met deze tool is de Supportdesk in staat om met de applicatiebeheerder mee te kijken of om zelf actief te zijn op de PC van de beheerder. Dankzij deze remote support faciliteiten kan snel en effectief een exacte probleemdefinitie worden bepaald en kunnen tips en adviezen gegeven worden om een probleem op te lossen of een vraag te beantwoorden.

TeamViewer

U kunt teamviewer starten vanuit uw ManualMaster applicatie. U vindt deze optie bij Help – Hulp op afstand. Bevestig eventuele beveiligingsmeldingen van Windows met OK of Run.

U kunt er ook voor kiezen om Teamviewer te starten door op de afbeelding hieronder te klikken:

teamviewer_logo

Kies hierna in het File Download – Security Warning scherm voor Run om het programma te starten. Bevestig eventuele beveiligingsmeldingen van Windows en Internet Explorer met OK of Run

Geef het nummer zoals dat onder ID staat door aan de Supportdesk medewerker gevolgd door het wachtwoord, zodat hij of zij verbinding met uw pc kan maken.