Contact

Stage lopen bij ManualMaster


Hebben wij een concrete opdracht?

Nee, maar die kunnen we wel samen bedenken. Op deze manier hebben we al samengewerkt met studenten op het gebied van Marketing & Communicatie, Informatie & Communicatietechnologie, Bedrijfseconomie, Organisatie in het Midden & Klein Bedrijf, Human Resource Management en International Business.

Lees hoe Ismail el Ouratin, Masoed Bidar en Rafael van der Velden hun stage bij ons hebben beleefd.

Wij zijn een organisatie met ongeveer 25 mensen, die zich bezighouden met software voor kwaliteitsmanagement. Onze klanten zijn organisaties in het midden- en grootbedrijf.  

Stage in Polen

We werken voornamelijk vanuit Papendrecht maar hebben op dit moment ook mogelijkheden(*) voor een stage in Polen; iets specifieker in de prachtige stad Wroclaw, nabij de Duitse grens.

Wij hebben werk en mogelijkheden tot onderzoek genoeg. Wil je een keer met ons in gesprek? Stuur dan een berichtje naar José Wienese, CEO van de organisatie. Ze is bereikbaar via j.wienese@manualmaster.com of bel gewoon even naar ons kantoor 078-6446888.

(*)  Spreek jij Pools en Nederlands of vloeiend Engels en Nederlands en zoek je een stage in Marketing & Communicatie of Informatie & Communicatietechnologie in het buitenland, neem dan zeker contact op.