Contact

Webformulieren

Van checklist tot volledige verbetercyclus

Documentbeheer Procesmanagement
Persoonsgerichte informatie Webformulieren
Risicomanagement Rapportages
Dienstverlening

Online invullen, doorsturen en monitoren van webformulieren

Webformulieren van ManualMaster

Webformulieren vormen een belangrijk onderdeel van een kwaliteitsmanagementsysteem. Met ManualMaster webformulieren maakt u in een handomdraai digitale formulieren.

Voorzie de formulieren van logica, zoals verplichte velden, het automatisch ophalen van data uit andere systemen, calculaties en toegangsbeheer.

Koppel een workflow (met afhankelijkheden) aan de formulieren. Het webformulier wordt automatisch door uw organisatie verstuurd.

De resultaten krijgt u in overzichtelijke rapportages gepresenteerd. Met slimme filters maakt u van de ontvangen informatie een rapport.

Denk aan een checklist of een aanvraagformulier en natuurlijk voor de afdeling kwaliteit aan melding, afhandeling en sturing van klachtenformulieren, afwijkingen, incidenten, audits, risico-inventarisaties etc.

(Online) Demonstratie aanvragen
Er kan heel veel met webformulieren, omdat het aangepast kan worden aan iedere situatie. Wilt u weten hoe webformulieren toegepast kunnen worden in uw bedrijf? Vraag dan nu een (online) demo aan.

Vraag nu een (ONLINE) demonstratie aan

PS. Wilt u lezen wat de ervaringen uit eerste hand zijn met onze software? We nemen u graag mee naar de praktijk waar onze klanten dagelijks ervaren wat ManualMaster voor hen kan doen.

Samengevat

Ook bij de module webformulieren staat gebruikersgemak voorop. U maakt de formulieren eenvoudig in MS Word.

Voor al uw ‘kwaliteitsformulieren’ zijn er templates, zoals voor klachten, afwijkingen en risico-inventarisaties. De VerbeterCyclus van ManualMaster voorziet in al deze registraties en geeft u online actie-overzichten.

  • Elk denkbaar formulier digitaliseren
  • Logica toepassen
  • Workflow met afhankelijkheden
  • Overzicht van status en acties
  • Filterbare rapportage

 

Screenshots

  • WebForms

    Eenvoudig een meldig laten invullen via ManualMaster. Digitaal in één omgeving op het web inclusief gekoppelde verbeteracties.

  • Plan audits, voer ze uit en zet vervolgens alle bevindingen en bijhordende acties uit.

  • Rapportages zowel tekstueel als grafische grafieken, voor een helder overzicht van al uw ingevulde data.