Contact

Intelligente Webformulieren

Van checklist tot volledige verbetercyclus

Online invullen, doorsturen en monitoren van webformulieren

Webformulieren van ManualMaster

Webformulieren vormen een belangrijk onderdeel van een kwaliteitsmanagementsysteem. Met ManualMaster webformulieren maakt u in een handomdraai digitale formulieren.

Voorzie de formulieren van logica, zoals verplichte velden, het automatisch ophalen van data uit andere systemen, calculaties en toegangsbeheer.

Koppel een workflow (met afhankelijkheden) aan de formulieren. Het webformulier wordt automatisch door uw organisatie verstuurd.

De resultaten krijgt u in overzichtelijke rapportages gepresenteerd. Met slimme filters maakt u van de ontvangen informatie een rapport.

Denk aan een checklist of een aanvraagformulier en natuurlijk voor de afdeling kwaliteit aan melding, afhandeling en sturing van klachtenformulieren, afwijkingen, incidenten, audits, risico-inventarisaties etc.

Wat onze klanten zeggen

Samengevat

Ook bij de module webformulieren staat gebruikersgemak voorop. U maakt de formulieren eenvoudig in MS Word.

Voor al uw ‘kwaliteitsformulieren’ zijn er templates, zoals voor klachten, afwijkingen en risico-inventarisaties. De VerbeterCyclus van ManualMaster voorziet in al deze registraties en geeft u online actie-overzichten.

  • Elk denkbaar formulier digitaliseren
  • Logica toepassen
  • Workflow met afhankelijkheden
  • Overzicht van status en acties
  • Filterbare rapportage

 

Webformulier in beeld

Ons gevarieerde klantenbestand, onze experts en de tool zelf vormen een sterke combinatie om u te begeleiden naar een optimale verbetercyclus.

Gebouwd op 23 jaar ervaring bij een grote, gevarieerde klantengroep is de module WebForms doorontwikkeld tot een krachtige ondersteuning van uw verbetercyclus. Onze experts ondersteunen u bij de realisatie, implementatie, evaluatie en vervolgplanning door met u mee te denken en u te voorzien van advies, tips en visie.

Screenshots

  • Eenvoudig een meldig laten invullen via ManualMaster. Digitaal in één omgeving op het web inclusief gekoppelde verbeteracties.

  • Plan audits, voer ze uit en zet vervolgens alle bevindingen en bijhordende acties uit.

  • Rapportages zowel tekstueel als grafische grafieken, voor een helder overzicht van al uw ingevulde data.