Contact

Realtime Rapportages

Visueel inzicht in de (kwaliteits)status van uw organisatie

Prestatie Indicatoren ManualMasterGrafische weergave van uw data

Meten is weten. Bij het (digitaal) verzamelen van gegevens via bijvoorbeeld webformulieren staat u voor de volgende uitdaging: welke conclusies trek ik uit deze grote groep data? Wat zijn de resultaten vergeleken met de doelstellingen?

Met Rapportages geeft u realtime weer hoe de actuele situatie zich verhoudt tot uw doelstellingen. U kunt tijdig reageren en de status eenvoudig delen met uw collega’s.

Samengevat

De module prestatie-indicatoren biedt een helder, visueel inzicht in de (kwaliteits)status van uw organisatie. In een dashboard wordt, met realtime informatie, de actuele situatie afgezet tegen door u zelf bepaalde doelstellingen en weergegeven in een grafiek, meter of chart.

 

Het dashboard geeft ook inzage in historische resultaten, bijvoorbeeld om de trendlijn te bepalen. De gegevens komen bijvoorbeeld uit ERP- of zorgsystemen of uit ingevulde digitale (web)formulieren.

  • Online, realtime informatie
  • KPI’s in dashboards
  • Informatie uit externe databases
  • Trendline inzichtbaar
  • Eenvoudig en laagdrempelig

Prestatie-indicatoren in beeld

De dashboards vormen een onderdeel van uw kwaliteitssysteem. De meters en grafieken zijn bovendien middenin een proces of document zichtbaar en wijzigen ook hier realtime mee.

Op deze manier zien al uw medewerkers welke doelstellingen de organisatie heeft en in hoeverre ze behaald zijn.

Screenshots

  • Realtime dashboard met meters over uw prestatie-indicatoren.