Contact

Documentbeheer

● makkelijk te onderhouden ● consistente borging ● zelf in te richten cyclus

Documentbeheer Procesmanagement
Persoonsgerichte informatie Webformulieren
Risicomanagement Rapportages
Dienstverlening

Documentbeheer in een vertrouwde werkomgeving

U beheert grote aantallen documenten. Er komt een punt waarop dat niet meer lukt met alleen een mappenstructuur en een tekstverwerker. Zeker niet als de documenten moeten voldoen aan wet- en regelgeving.

ManualMaster geeft u het overzicht terug. Overzicht in uw workflow zorgt voor een focus op datgene waar al die documentatie voor dient: het verkrijgen van inzicht en daardoor kunt u uw bedrijfsproces optimaliseren. Het verschaft duidelijkheid en transparantie in uw bedrijf.

Vraag nu een (ONLINE) demonstratie aan

Concrete voordelen van ManualMaster software:

Gemakkelijk te onderhouden

U werkt met MS-office en dat maakt het gebruik laagdrempelig. ManualMaster zorgt er voor dat al uw documenten onder beheer staan en toegankelijk zijn voor degene die daar het recht toe hebben. U heeft altijd automatisch de meest recente versie beschikbaar. De document historie, reden van wijziging en zelfs wie heeft er op welk moment welke actie ondernomen blijven bewaard. Zo kunt u eenvoudig voldoen aan door normeringen en door wet- en regelgeving gestelde eisen.

Consistent borgen

Doordat u logica in de documenten aanbrengt zoals taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden maar ook referenties naar normen, definities, functie en afdelingsnamen kunt u uw systeem op een gedegen manier consistent houden. U hoeft niet te zoeken, dat doet het systeem voor u. Wijzigt u een gegeven, dan zorgt ManualMaster voor consistentie door al uw documenten na te gaan en waar nodig worden wijzigingen automatisch doorgevoerd en voorzien van een nieuw versienummer. Alles blijft traceerbaar.

Zelf in te richten cyclus

Per document of groep van documenten kunt u aangeven wie er verantwoordelijk is voor die documenten, hoe het beheer van wijzigingen geregeld is en hoe het document uiteindelijk na verificatie en mogelijk commentaar kan worden geautoriseerd en vrijgegeven via het intranet.

(Online) Demonstratie aanvragen
Wilt u weten hoe u met de software van ManualMaster meer inzicht krijgt in uw documentbeheer en in uw bedrijfsproces? Vraag dan nu een (online) demo aan.

Vraag nu een (ONLINE) demonstratie aan

PS. Wilt u lezen wat de ervaringen zijn met onze software? We nemen u graag mee naar de praktijk waar onze klanten dagelijks ervaren wat ManualMaster voor hen doet.

Samengevat

Maak, onderhoud en publiceer uw documenten terwijl ManualMaster de onderliggende relaties tussen documenten up-to-date houdt.

Dankzij het aantoonbare versiebeheer, de digitale workflow en de audittrail op documenten, beschikt iedereen over de enige, juiste en goedgekeurde versie en heeft u zicht op de volledige historie van uw informatie.

 • Werken zoals u gewend bent met MS Office
 • Aantoonbaar versiebeheer
 • Op één plaats wijzigingen doorvoeren
 • Geavanceerde documentworkflow
 • Voortgangsbewaking

Screenshots

 • Documentmanagement ManualMaster

  Centraal beheer van documenten vanuit één applicatie. Overzichtelijke weergave van onderliggende connecties, workflow-informatie en historische gegevens.

 • Documentmanagement ManualMaster 2

  Pas uw documenten eenvoudig aan in MS Office, aangevuld met de handige tools van ManualMaster.