Contact

Onze software

De juiste informatie op de juiste plaats op het juiste moment

Documentbeheer Procesmanagement
Persoonsgerichte informatie Webformulieren
Risicomanagement Rapportages
Dienstverlening

Iedere stakeholder binnen en buiten uw organisatie heeft zijn eigen kijk op de organisatie. Toch wordt een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) vaak maar vanuit één perspectief opgebouwd. Het resultaat is dat veel stakeholders niet geïnteresseerd zijn of geen belang hebben bij raadpleging van het systeem.

Dat is een gemiste kans. Iedereen moet op het juiste moment, over de juiste informatie beschikken die nodig is om te kunnen werken. Dit is voor ons een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze software voor kwaliteitsmanagement.

Vraag nu een (Online) demonstratie aan

Zicht op uw bedrijfsvoering

Het maakt verschil of een externe auditor naar documenten kijkt of een medewerker die aan een productielijn in de fabriek staat.

Een voorbeeld:

Externe auditor:
zoekt bewijsvoering van de beheersing van risico’s in de bedrijfsprocessen, kijkt vooral of de borging op voldoende niveau is.

Ervaren operator:
heeft zijn of haar werkinstructies misschien niet echt nodig heeft, maar bijvoorbeeld wel digitale formulieren waarmee je meldingen doet van geconstateerde afwijkingen.

Kwaliteitsmanager:
heeft overzicht over het geheel nodig, waarmee inzicht verkregen kan worden in de status waarin documenten zich bevinden. Denk aan de voortgang van aanpassingen, review van documenten, autorisatie etc.

Kortom ieder heeft zijn eigen ‘view’. Met onze software voor kwaliteitsmanagement is het mogelijk om aan te geven wat iemand moet kunnen zien om zijn of haar werk te kunnen doen en wat iemand mag zien van de rest van het systeem als hij of zij daar interesse in heeft.

De juiste informatie op de juiste plaats op het juiste moment is een prima basis voor een inzichtelijke bedrijfsvoering en kwalitatief goede uitvoering van zaken. Maak uw kwaliteitsmanagementsysteem de moeite waard om te gebruiken!

Zo gebruiken onze klanten ManualMaster

Techniek

ManualMaster is gebouwd met behulp van de laatste technieken die hun waarde hebben bewezen. ManualMaster Starling werkt integraal samen met MS-Word, MS-Excel en MS-Visio. Dat geeft een groot gebruiksgemak voor beheerders van het kwaliteitsmanagementsysteem omdat deze producten al ‘gewend’ zijn. Importeren van bestaande teksten of processen wordt hierdoor eenvoudig en zo kan na de start van een project snel een volledige implementatie plaatsvinden.

ManualMaster wordt ook via de Azure Cloud geleverd.

Vraag nu een (online) demonstratie aan

Als u specifieke vragen heeft over de techniek kunt u altijd bellen met 078-6446888 of een e-mail sturen met uw vraag aan info@manualmaster.com.

Wat onze klanten zeggen