Contact

Specialisten belichten kwaliteitsmanagement op Quality Pop-Up Veiligheidsregio’s

Nieuws · 05.09.2019

Dinsdag 24 september organiseren we in Rotterdam een Quality Pop-Up voor diensten en besturen werkzaam in veiligheidsregio’s op het gebied van defensie, brandweerzorg, rampen- en crisisbeheersing, geneeskundige hulpverlening, openbare orde en veiligheid en omgevingsdiensten.

Tijdens onze Quality Pop-Ups ontmoeten kwaliteitsexperts elkaar om kennis en ervaring over kwaliteitsthema’s op te doen en te delen.

Specialisten in kwaliteitsmanagement

Voor de Quality Pop-Up Veiligheidsregio’s hebben we 2 gastsprekers uitgenodigd, beiden specialisten op het gebied van kwaliteitsmanagement:

Roger Rousseau
Roger RousseauIn het Operationeel Centrum van de politie Den Haag komen de telefoontjes van 112 binnen en worden meldingen uitgegeven aan de politie-eenheden. Als bedrijfsvoeringsspecialist houdt Roger zich bezig met procedures, protocollen en werkinstructies en de verwerking daarvan in ManualMaster. Roger is voorzitter van een landelijke expertgroep die tot doel heeft deze processen binnen de 10 Operationele Centra in Nederland te harmoniseren. Daarnaast is hij betrokken bij de landelijke uitrol van ManualMaster.

Ronald Bakker
Ronald BakkerNa twaalf jaar in verschillende leidinggevende functies voor Ambulance Amsterdam gewerkt te hebben is Ronald nu verantwoordelijk voor Kwaliteit en Veiligheid binnen deze organisatie. Tevens is hij officier van dienst in de crisis- en opgeschaalde zorg. Ambulance Amsterdam staat garant voor acute ambulancezorgverlening en bestelt ambulancevervoer in de regio’s Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland (Haarlemmermeer). Ronald vertelt over zijn ervaring bij het opzetten van een kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem.

Inspirerende locaties

Onze Quality Pop-Ups vinden plaats op inspirerende locaties. Voor deze editie hebben we gekozen voor het Mariniersmuseum. U wordt ontvangen in het naastgelegen Restaurant Mooii.

Bent u werkzaam bij een ambulancedienst, politie, brandweer, defensie, GGD, veiligheidsregio, GHOR, meldkamer of omgevingsdienst dan bent u van harte uitgenodigd om gratis aan deze Quality Pop-Up deel te nemen. Uw opbrengst: inspiratie en uitbreiding van uw netwerk.

Bekijk het programma en schrijf u in 

Kent u collega’s van wie u denkt dat ze dit event willen bijwonen, deel dan dit bericht met uw netwerk.

 

Meldkamer politie, zenuwcentrum van een veiligheidsregio.