Contact

Quality Pop-Up: ManualMaster verheft E-leaning tot Q-learning

Nieuws · 06.02.2020

Donderdag 19 maart 2020 vervolgen we onze serie Quality Pop-Ups met de pop-up Q-Learning. Onze rondreizende pop-ups staan in het teken van een thema rond kwaliteit. Dit keer strijken we neer in deBankvanNoppes in Gorinchem.

Meest gewenste functionaliteit

Tijdens ons ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement afgelopen november in Gorinchem konden de aanwezigen hun stem uitbrengen op de meest gewenste functionaliteit die wij in 2020 zouden moeten ontwikkelen. Q-Learning kreeg daarbij de meeste stemmen.
Inmiddels heeft het Ontwerpteam van ManualMaster een aantal verkennende gesprekken gevoerd over dit onderwerp. Snel werd duidelijk dat Q-Learning voor ons niet hetzelfde is als E-Learning.

Ideeën spuien

Op basis van een presentatie is gediscussieerd over wat educatie met behulp van ManualMaster zou kunnen inhouden. Het was een zinvolle discussie met onverwachte uitkomsten. We delen tijdens de Quality Pop-Up Q-Learning niet alleen die uitkomsten van deze discussie, we gaan ook graag met u het gesprek aan. Na een presentatie over het onderwerp krijgt u volop de gelegenheid om te reageren en ideeën in te brengen. Er zijn maximaal 20 stoelen beschikbaar.

Kosteloos

Heeft u interesse om mee te denken en invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van Q-Learning? U bent van harte welkom. Stuur ons nu alvast een e-mail. Dan staat u in ieder geval op de lijst.

De definitieve uitnodiging met alle details kunt u binnenkort verwachten. Reservering gaat op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit event.

Schrijf u hier in:

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw email adres

Hoeveel personen

Bij inschrijven van meerdere personen verzoeken wij u vriendelijk om hun naam en email adres hieronder in te vullen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en hebben dit vastgelegd in een Privacyverklaring.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Bekijk de video van onze Quality Pop-Up over werken met rapportages en het inrichten van dashboards.

Naar onze producten

ManualMaster in de praktijk

 

Quality Pop-Up ManualMaster Q-Learning