Contact

Off the road, on the line

Nieuws · 09.04.2020

We hebben een aantal aanpassingen gedaan in ons aanbod van online kennismakingen en online dienstverlening. We zijn nog een poosje off road, gaat u mee online?

Incidenten, afwijkingen, audits, klachten, verbeteractie, checklists

Maak kennis met ManualMaster WebForms. We laten u zien hoe u eenvoudig formulieren kunt ontwerpen en van een route door uw organisatie kunt voorzien en geven vele voorbeelden van hoe WebForms in de praktijk door onze klanten wordt toegepast. We demonstreren de inrichting, het gebruik op het web en we presenteren de rapportages en overzichten. U krijgt in deze sessie een goed beeld van de mogelijkheden om met ManualMaster uw incidenten, afwijkingen, audits, klachten, verbeteracties en/of checklisten te digitaliseren.

Voor wie?

Voor iedereen die kennis wilt maken met ManualMaster WebForms.

Kijk hier voor de data en meld u aan voor deze gratis kennismaking.

Kwaliteitsmanagement, Documentbeheer, Risicomanagement, Procesmanagement

De komende weken organiseren wij op diverse werkdagen om 14:00 uur een uitleg over wat wij, nu of in de toekomst, voor u kunnen betekenen. Wij nemen u mee in onze applicatie en laten zien hoe onze klanten zaken als documentbeheer, risicomanagement, meldingen audits,en  klachtafhandelingen ondersteunen met behulp van ManualMaster. U kunt meekijken en vragen stellen.

Voor wie?

Voor iedereen die kennis wilt maken met alle mogelijkheden van ManualMaster.

Kijk hier voor de data en meld u aan voor deze gratis kennismaking.

Schroef uw kennis over de laatste release op, stel de vragen die u heeft

In een speciale editie van de Personal Upgrade Training voor gebruikers van ManualMaster kunt u vragen aan ons stellen. Gedurende twee uur laten we de laatste toegevoegde functionaliteit van ManualMaster zien. Een goede manier om weer even helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Voor wie?

Voor ManualMaster Administrators die hun kennis willen bijspijkeren.

Speciaal voor gebruikers van ManualMaster. Kijk hier voor de data.

Tot ziens!

Naar onze producten