Contact

Online sessies: kwaliteitskennis en inspiratie opdoen met ManualMaster

Nieuws · 03.07.2020

ManualMaster verzorgt diverse online sessies waarin we laten zien wat onze software voor kwaliteitsmanagement voor uw organisatie kan betekenen. Onze sessies zijn geschikt voor iedereen die vrijblijvend kennis wil maken met onze software.

U verruimt uw kennis en doet nieuwe ideeën en inspiratie op.

U kunt zich aanmelden voor de volgende online sessies:

  • ManualMaster – onze software voor kwaliteitsmanagement – kennismaking en uitgebreide demonstratie
  • WebForms – onze intelligente webformulieren

Meld u aan voor een van onze online sessies

Waarom deelnemen

De sessies zijn bedoeld voor zowel klanten als potentiële klanten. We geven een uitgebreide demo over alle mogelijkheden die onze software biedt. Interessant als eerste kennismaking voor wie onze software nog niet kent en een bron van inspiratie voor klanten die al langer met onze software werken. ManualMaster is een breed pakket met vele functionaliteiten die vele toepassingsmogelijkheden biedt.  Een greep daaruit:

  • beheer van documenten
  • procesmanagement
  • inrichting, implementatie en vormgeving
  • risicomanagement
  • rapportages en managementtools
  • intelligente digitale workflows zoals audits, afwijkingen en verbeteracties (CAPA).

Interactie

De sessies zijn laagdrempelig en nemen relatief weinig tijd in beslag. Wij maken gebruik van MS Teams en dat kun je vanaf iedere locatie gebruiken. Tijdens de sessies is volop ruimte voor interactie ingebouwd. Eén van onze collega’s verzorgt de presentatie en de andere collega houdt de groep en de chat in de gaten, zodat al uw vragen direct beantwoord worden. Met voorbeelden uit de praktijk wijzen we u de weg naar de vele toepassingen die ManualMaster biedt.

Reacties deelnemers

Kennisdeling is één van de kernwaardes van ManualMaster. Om die reden organiseren we door het jaar heen allerlei events. Met onze online sessies zetten we deze trend voort.Natuurlijk loopt er tijdens onze sessies wel eens iets mis met de techniek. Gelukkig weten we dit op een percentage van een kleine 1% te houden. Eerdere deelnemers reageren positief. Een willekeurige greep daaruit:

– ‘Ik heb tijdens de online sessie veel informatie vergaard die me aan het denken zet.’
– ‘Kennis verruimend met veel nuttige suggesties voor het ManualMaster-systeem.’

Voor een toespitsing op eigen organisatie en/of systeem, kiezen deelnemers regelmatig voor een vervolg met één van onze consultants of accountmanager.

Meld u aan voor een van onze online sessies

Naar onze software

Online kennis opdoen tijdens Haringparty van ManualMaster