Contact

MUC 2018 in teken van omgaan met risico’s

Nieuws · 12.07.2018

ManualMaster User Competition wegens succes geprolongeerd

Na het succes van eerste editie van de ManualMaster User Competition (MUC) in 2017 hebben we besloten deze strijd om van elkaar te leren te prolongeren. Op onze jaarlijkse Haringparty gaf Fred Vahlkamp het startschot voor de MUC 2018, die in het teken staat van omgaan met risico’s.

Risicomanagement speelt ook een centrale rol op het ManualMaster Congres dat donderdag 15 november 2018 wordt gehouden in Gorinchem. Daar wordt de winnaar van de MUC Trofee 2018 bekendgemaakt.

Risicoanalyticus dr. Martin van Staveren, auteur van de managementboeken Risicogestuurd werken in de praktijk, en Risicoleiderschap, treedt op als keynote spreker en verzorgt workshops.

Leren van elkaar

Leren van elkaar is het voornaamste doel van de MUC. ManualMaster-gebruikers krijgen door deel te nemen aan de competitie inzicht in hoe andere kwaliteitsprofessionals hun kms hebben ingericht en het waarom. Aan de hand van voorbeeldschermen worden ideeën en inspiratie opgedaan voor de inrichting van hun systeem.

Het wedstrijdelement voert de boventoon, maar ook voor de MUC 2018 geldt: deelnemen is belangrijker dan winnen.

door Ad Killian

Gebruikers van ManualMaster kunnen zich hier inschrijven voor de MUC.

Lees ook:
Kwaliteitssystemen MUC-deelnemers van bijzonder hoog niveau
Je kwaliteitssysteem is nooit af

Schrijf u in voor het ManualMaster Congres

Winnaar en genomineerden MUC Trofee 2017

Genomineerden MUC Trofee 2017 Rudy van de Leemput (EBNF – links) en Lineke Bakelaar (CuraMare – midden) en winnaar Bernard van Heck (VanDrie Group – rechts).