Contact

ManualMaster Personeelsuitje 2014

Nieuws · 19.09.2014

Vrijdag 12 september was het dan zover: het jaarlijkse personeelsuitje van ManualMaster! De organisatoren van dit jaar (Richard Tax en Mick Vuijk) hebben hevig hun best gedaan om de activiteit van deze dag voor de rest van de collega’s geheim te houden en zijn daarin geslaagd. Nietsvermoedend verzamelden we in Alphen aan den Rhijn, waarna we gezamenlijk naar Aarlanderveen vertrokken. Daar werd ons al snel duidelijk wat de bedoeling was van vandaag: een Keverrally. Op het terrein stonden zes  Kever Cabrio’s te schitteren in de zon. Na een bakje koffie met gebak en de uitleg over de rally, werd iedereen geïnstrueerd over het gebruik van de auto. Hierna vertrokken de cabrio’s voor een ritje door het Groene Hart.

Het rijden van die Kevers viel nog niet voor iedereen mee: geen stuurbekrachtiging, pedalen die uit de vloer van de auto komen en een lange remweg. Navigeren bleek ook een kunst… Aan de hand van afbeeldingen, navigatiepijlen en knopen moesten we de juiste route achterhalen. “Er staat toch: hier naar links de ventweg op, maar deze straat heet heel anders!?”

We hadden enorm geluk met het weer, dus dubbel genieten van het prachtige landschap, terwijl wij probeerden de vragen over de omgeving en de natuur te beantwoorden. Tijdens de pit-stops verzamelden we ambachtelijke lokale lekkernijen voor de borrel aan het einde van de dag en werden we getrakteerd op een heerlijke lunch op een schitterende locatie.

Als team hebben we genoten van deze dag, met het mooie weer kijken we terug op een gezellige, leerzame en leuke dag, met dank aan Kever Cabrio Rally