Contact

De toegevoegde waarde van ManualMaster voor de voedingsbranche

Nieuws · 16.09.2020

ManualMaster neemt dinsdag 29 september deel aan Food Law. In verband met de maatregelen rond het coronavirus wordt het op de voedingsbranche gerichte event in een online seminar aangeboden. Hierdoor kunt u op uw eigen werkplek of thuis kennis opdoen over levensmiddelenwetgeving en hoe deze in de praktijk toe te passen.

Wij zijn aanwezig om u kennis te laten maken met onze software. Hoe verbetert u het kwaliteitsmanagement in een onderneming die actief is in de voedingsbranche? Met ManualMaster beheert u processen, documenten, maakt u intelligente webformulieren en stippelt u uw strategie voor risicomanagement uit. 

ManualMaster brengt uw kwaliteitssysteem op orde

ManualMaster biedt veel mogelijkheden om uw kwaliteitssysteem op orde te brengen en houden. Hoe u dit doet, vertellen we u graag tijdens uw bezoek aan onze digitale stand. Via de chatfunctie die Food Law aanbiedt beantwoorden we vragen en laten we zien wat de toegevoegde waarde is van ManualMaster in de voedingsindustrie.

Sprekers tijdens het Food Law Online Seminar zijn: Barbara Mutsaers – AKD Benelux Lawyers; Joyce de Stoppelaar – NVWA; Silvia Gawronski – Van Traa Advocaten N.V.; Marjan van Ravenhorst – Allergenen Consultancy; Sarah Arayess – Say Legal; Willem Paul de Mooij – hoofdredacteur VMT.

Naar het programma

Naar onze producten

Food Law online