Contact

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2020 telt tot 100

Nieuws · 14.09.2020

Nog 100 dagen te gaan? Nee, veel minder! We tellen tot 100 omdat dit het maximum aantal deelnemers is dat aan ons altijd inspirerende ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement kan en mag deelnemen dit jaar.

Donderdag 5 november zijn we opnieuw te gast in Gorinchem. Dit keer in het veel grotere theater De Vijfzinnen. Het theater waar onder normale omstandigheden 500 toeschouwers in gaan, is omgebouwd tot een cozy huiskamer met fauteuils en bankstellen. U merkt, de 1,5 meter en andere corona maatregelen worden strak gehandhaafd.

Het programma bestaat zoals u van ons gewend bent weer uit actuele en kennis verrijkende kwaliteitsthema’s.

Jitske Kramer

Corporate antropoloog Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Hoe kun je samenwerken met mensen die je leuk vindt, maar vooral ook met mensen die je niet zo leuk vindt. Jitske is een boeiende en inspirerende spreker. Zij is auteur van onder meer: Deep Democracy, Jam Cultures, Building Tribes en De Corporate Tribe.

Lees
: Antropoloog Jitske Kramer helpt u aan een woest aantrekkelijke organisatie

Jan Tjerk Boonstra MBA

Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, performance en talent management, organisaties, mensen wendbaar maken en professionalisering van HR(M). Jan Tjerk gaat in op de noodzaak van organisaties om wendbaarder, sneller lerend en veranderbaar te worden. Deze tijd en zeker de toekomst vraagt van mensen en organisaties aanpassingsvermogen en de wil en mogelijkheid om continu te leren en te verbeteren. Jan Tjerk neemt ons mee in de ontwikkeling naar dé organisatie waar dat allemaal op zijn plaats valt.

Lees: Jan Tjerk Boonstra: ‘Iedereen in een organisatie telt mee en is van waarde’

Fred Vahlkamp

Fred Vahlkamp spreekt over mensen de ruimte geven.ManualMaster en Certifeye oprichter Fred Vahlkamp spreekt in een korte sessie over autonomie en vertrouwen. Wat is belangrijk voor ieder individu in het dagelijks werk en wat betekent dat voor de inrichting van kwaliteitsmanagement systemen. Zit er spanning tussen regels en vrijheid van bewegen. Een korte lezing gebaseerd op persoonlijke ervaringen en ideeën.

Lees: Fred Vahlkamp over mensen de ruimte geven om eigen beslissingen te nemen

Coronamaatregelen

U kunt zich nu al opgeven voor ons kwaliteitscongres. Stel dat niet uit want we tellen maar tot maximaal 100. Het congres wordt volledig op basis van de nu en op dat moment geldende coronamaatregelen vormgegeven. Mocht u behoefte hebben aan een groepsfoto, dan zult u die helaas moeten fotoshoppen.

Na het centrale ochtendprogramma is er één ronde workshops. Iedereen krijgt een lunchpakket mee voor tijdens de korte wandeling of om hier op de workshoplocatie van te genieten. Zo voorkomen we onvoorziene groepsvorming en grensoverschrijdend gedrag tijdens de lunch.

SCHRIJF U IN

en blijf de ontwikkelingen volgen. Heeft u vragen over het congres, de persoonlijke veiligheid en/of de maatregelen die wij treffen ter bescherming van alle aanwezigen, stel ze gerust via info@manualmaster.com.

Bekijk de video van ons vorige congres

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2019 in beeld