Contact

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2020 telt tot 10

Nieuws · 06.10.2020

We gaan door! Nog een paar weken en dan is het zover. We tellen tot 10 en tot oneindig. 10 omdat dit het maximum aantal deelnemers is dat aan ons altijd inspirerende ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement mag deelnemen in de prachtige theaterzaal Peeriscoop te Gorinchem. Oneindig omdat we via vier livestream camera’s kleur en inspiratie brengen op uw (thuis)werkplek.

En wát een sprekers dit jaar! We zijn er trots op om hen bij u te introduceren. In een ochtendprogramma presenteren wij u:

Jitske Kramer

Corporate antropoloog Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Hoe kun je samenwerken met mensen die je leuk vindt, maar vooral ook met mensen die je niet zo leuk vindt. Jitske is een boeiende en inspirerende spreker. Zij is auteur van onder meer: Deep Democracy, Jam Cultures, Building Tribes en De Corporate Tribe.

Lees
: Antropoloog Jitske Kramer helpt u aan een woest aantrekkelijke organisatie

Jan Tjerk Boonstra MBA

Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, performance en talent management, organisaties, mensen wendbaar maken en professionalisering van HR(M). Jan Tjerk gaat in op de noodzaak van organisaties om wendbaarder, sneller lerend en veranderbaar te worden. Deze tijd en zeker de toekomst vraagt van mensen en organisaties aanpassingsvermogen en de wil en mogelijkheid om continu te leren en te verbeteren. Jan Tjerk neemt ons mee in de ontwikkeling naar dé organisatie waar dat allemaal op zijn plaats valt.

Lees: Jan Tjerk Boonstra: ‘Iedereen in een organisatie telt mee en is van waarde’

Johan de Rooij

Johan de Rooij richt zich in de dagelijkse gang van zaken primair op de presentatie en demonstratie van de software van ManualMaster. Daarnaast is hij lid van het Design Team, Managementteam en ondersteunt hij de salesorganisatie en accountmanagers bij hun werk. De laatste 13 jaar heeft Johan veel ervaring opgedaan met onze software en zeer diverse klantgroep, waardoor hij als geen ander kan vertellen waarom en hoe deze ingezet kan worden. Johan neemt u mee in de ontwikkelingen die ManualMaster het laatste jaar doorgemaakt heeft, de nieuwst mogelijkheden in de software en het absoluut hoogtepunt: Q-learning (leren vanuit het kwaliteitssysteem).

Coronamaatregelen

U kunt zich opgeven voor online deelname aan ons kwaliteitscongres. Mocht je het leuk vinden om toch op locatie ons Congres mee te maken, doe dan mee aan de loting. Stel inschrijven niet uit, want hierbij tellen we tot maximaal 10. In de zaal van theater Peeriscoop wordt volledig op basis van de nu en op dat moment geldende coronamaatregelen gehandeld. De 10 gelukkigen krijgen na afloop van het programma een lunchpakket to go.

SCHRIJF U IN

Heeft u vragen over ons congres, de loting of de maatregelen die wij treffen ter bescherming van alle aanwezigen, stel ze gerust via info@manualmaster.com

Bekijk de video van ons vorige congres

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2019 in beeld