Contact

KennisDinsdag in Nijmegen

Nieuws · 12.11.2014

Het uitwisselen van kennis en ervaring tussen gebruikers van ManualMaster heeft de laatste jaren met name plaatsgevonden in ons kantoor te Papendrecht. Hiervoor zijn immers de KennisDinsdagen in het leven geroepen waarbij we op een specifiek onderwerp inzoomen of gebruikers uit een bepaalde branche bij elkaar komen.

Op 11 november 2014 was deze setting echter weer een keer anders. Dit keer namelijk geen bijeenkomst in Papendrecht, maar 94 km verderop in Nijmegen. Op initiatief van GGD Gelderland-Zuid kwamen verschillende gebruikers bij elkaar om ervaringen, ideeën en kennis met elkaar te delen. De ochtend begon met een demonstratie van SKML over de overgang van ManualMaster 6.1. naar ManualMaster Starling, hierna nam Ronald de Bruijne het stokje over om de gedachten te prikkelen t.a.v. een slim & slank kwaliteitsmanagementsysteem. Na een bakje koffie en de gelegenheid om onderling nader kennis te maken, liet Brocacef de verbetercyclus zien die opgebouwd is in ManualMaster WebForms. Tenslotte heeft GGD Gelderland-Zuid hun huidige systeem gepresenteerd en de gemaakte keuzes van hun webpublicatie toegelicht. Afsluitend heeft Johan de Rooij (salesmanager ManualMaster) nog een aantal highlights van ManualMaster Starling gepresenteerd.

Tijdens de lunch werd duidelijk dat de uitwisseling van nieuwe mogelijkheden, visies en  verschillende toepassingen als zeer prettig wordt ervaren. Ook al was de groep nogal divers (van papierfabriek tot kinderopvang), men kon elkaar heel goed op- en aanvullen. Een sessie die voor herhaling vatbaar is dus! Hierbij willen we iedereen bedanken voor de aanwezigheid en dan met name voor de medewerking van SKML, Brocacef en GGD Gelderland-Zuid.

Wilt u ook een KennisDinsdag bij u in de regio organiseren? Neem dan contact op met ons secretariaat (078-6446888 of info@manualmaster.com)