Contact

En de hoofdprijs van de online Haringparty gaat naar……

Nieuws · 25.06.2020

…Erik Taal. Hij won de hoofdprijs als creatiefste deelnemer aan onze online Haringparty en sleepte daarmee een hele school haringen verwerkt tot kunstwerk in de wacht. Erik is QHSSE manager/Safety Advisor DG bij Nijhof-Wassink.

 

ManualMaster Richard Tax toon de hoofdprijs van onze online Haringparty, in de wacht gesleept door kwaliteitsexpert Erik Taal.

ManualMaster Richard Tax met de hoofdprijs van onze online Haringparty, gewonnen door Erik Taal.

Alle  deelnemers aan onze Haringparty werden uitgedaagd om onze eerste online Haringparty creatief te omlijsten met Hollandse Nieuwe uitingen. Zo bepaalden ze zelf de haringsfeer.

Het leverde bijzonder creatieve resultaten op. Er waren schitterende  Zoom-achtergronden ontworpen. (Zie onder). We zagen haringkarren, Volendamse klederdracht en pluche haringen voorbij komen. Een deelneemster had zelfs de moeite genomen een tatoeage van een haring op haar bovenarm te laten zetten. Waar kwaliteitsexperts allemaal toe in staat zijn!

Prachtige haringsfeer

Hoofdprijswinnaar Erik was zelf een haringkar ingedoken om Hollandse Nieuwe schoon te maken en aan de man te brengen. Dit leverde een prachtige haringsfeer op die als Zoom-achtergrond dienden.

Voor alle andere Haringparty-deelnemers hadden we een achteraf toegestuurde haringattentie. Zo werd het al met al een fijne middag!

Jaarlijks organiseren we de Haringparty om kwaliteitsprofessionals met elkaar in contact te brengen zodat kennis en ervaring kunnen worden uitgewisseld. We kijken al weer uit naar volgend jaar. Live dan wel online.

Maar eerst organiseren we in november ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement. Ook dit kennisevent belooft een bijzondere happening te worden. U kunt zich nu al opgeven.

Erik Taal winnaar van de Online Haringparty ManualMaster 2020 hapt een harinkje weg in zijn zelf geproduceerd eerde video.

Erik Taal winnaar van de Online Haringparty ManualMaster 2020 hapt een harinkje weg in zijn zelf geproduceerde video.

 

Enkele creaties van deelnemers aan de online Haringparty

LEES OOK: Wie organiseert en nu een online HaringParty? Nou wij dus!

 

Onze software

(productie Ad Killian / The Content Room)