Contact

Haringparty biedt inzicht in risicomanagement

Nieuws · 01.06.2018

De ManualMaster Haringparty staat weer voor de deur. Donderdag 21 juni kunt u vanaf 13.00 uur de Hollandse Nieuwe weer komen proeven op onze locatie in Papendrecht.

Op de Haringparty vertellen we u alles wat u altijd al heeft willen weten over:
● Risicomanagement ● WebForms ● Documentbeheer ● ManualMaster User Competition

We staan uitgebreid stil bij Risicomanagement en geven een demonstratie van de laatste ontwikkelingen rondom dit onderwerp. Ook laten we enkele praktische toepassingen van de module WebForms zien.

U kunt met al uw vragen over onze producten en diensten terecht tijdens de Vraag-Maar-Raak-Sessie. Wilt u ervaren hoe ManualMaster in de praktijk werkt? Neem dan zelf plaats achter de knoppen en ervaar het gebruiksgemak van onze software voor kwaliteitsmanagement.

Kennisuitwisseling

De Haringparty is in het leven geroepen om gebruikers van ManualMaster met elkaar te verbinden om kennis en ervaring uit te wisselen. Om die doelstelling kracht bij te zetten, hebben we vorig jaar de ManualMaster User Competition (MUC) in het leven geroepen. Gebruikers gaan hiermee een onderlinge strijd aan, met als doel van elkaar te leren. Op de Haringparty wordt het startschot gegeven voor de MUC 2018.

Tussen de bedrijven door kunt u kennismaken met de ManualMaster teamleden, de Hollandse Nieuwe testen en genieten van andere hapjes en drankjes.

Inschrijven voor de Haringparty kan door een e-mail te sturen naar info@manualmaster.com of het inschrijfformulier in te vullen..

ManualMaster Congres

Op 15 november vindt het ManualMaster Congres plaats. Noteer deze datum alvast in uw agenda of schrijf u alvast in.

Lees ook: Hertenkamp pikt graantje mee van Haringparty

Onze software

De Haringparty 2018 staat weer voor de deur.