Contact

ManualMaster integreert risicomanagement in kwaliteitssysteem

Nieuws · 19.11.2018

Als u ons druk bezochte ManualMaster Congres 2018 over risico’s en kwaliteit heeft gemist, dan krijgt u donderdag 29 november op het Food Safety Event een nieuwe kans om alles aan de weet te komen over de integratie van risicomanagement in een kwaliteitssysteem.

Audits, klachten en afwijkingen

In de Amersfoortse Flint laten we u zien uit hoe Risicomanagement, de nieuwe functionaliteit binnen ManualMaster, u op weg helpt om risico’s binnen de organisatie te inventariseren, te analyseren en te beheersen. U kunt denken aan omgaan met risico’s op het gebied van digitale hygiëne, rondes/inspecties en audits, klachten en afwijkingen.

Met ManualMaster brengt u ze in kaart en koppelt u ze eenvoudig aan acties en processen. Het managen van risico’s wordt op deze manier een peulenschil.

Wordt veiligheid voedingsel voldoende geborgd?

Op het Food Safety Event krijgt u antwoord op vragen als wordt de veiligheid van voedingsmiddelen in Nederland voldoende geborgd? En welke verbeteringen zijn er mogelijk? Bekijk het programma. In diverse sessies wordt dieper ingegaan op praktijkvoorbeelden. Tijdens het event wordt bekendgemaakt wie zich Kwaliteitsmanager van het Jaar 2018 mag noemen.

Meer info:
Food Safety Event

Lees ook:
Risicoleiderschap staat voor kwaliteit

Risicomanagement teruggebracht tot de essentie

Reacties van kwaliteitsmanagers op het ManualMaster Congres 2018

Risico’s managen met ManualMaster