Contact

ManualMaster Summer School: een leerzame manier om kennis te maken

Nieuws · 20.07.2018

Hoog zomer, dus lunch onder de parasol op ons terras. Er heerste een vooral ontspannen sfeer tijdens onze eerste Summer School. Deze voor de zomer van 2018 in het leven geroepen ‘dag om van elkaar te leren’ beleefde donderdag 19 juli de eerste editie.

Er is gesproken over de betekenis van een kwaliteitsmanagement systeem. En als je het dan over betekenis hebt, voor wie geldt die betekenis dan? Een dag met onderwerpen als:

  • Wie zijn de stakeholders van uw organisatie?
  • Welke waarde hechten zij aan uw kwaliteitsmanagementsysteem?
  • Hoe breng je slim en slank een proces in beeld?
  • Hoe geef je zicht op strategische doelen?
  • Hoe breng je risico’s in kaart?

Ofwel hoe leg je de beweging in je organisatie vast zodat iedereen op het juiste moment, op de juiste plaats over de juiste informatie beschikt. Dan is die informatie namelijk van betekenis geworden.
Zo ontstond een interessante dag met bespiegelingen vanuit verschillende branches en posities.

Leerzame manier om kennis te maken

“Waarom doen jullie dit eigenlijk op deze manier?”, luidde tijdens de lunch een vraag van één van de deelnemers.
De dag is gratis en niet gericht op de verkoop van onze software voor kwaliteitsmanagement ManualMaster. Het antwoord is tevens een weergave van de opbrengst van de dag. We leren tijdens de Summer School van elkaar.

Deelnemers krijgen ideeën en voorbeelden vanuit onze praktijk aangereikt en wij op onze beurt ervaringen vanuit een grote diversiteit aan invalshoeken. Daar word je altijd wijzer van. Het mondt uit in een ontspannen en leerzame manier om kennis te maken met kwaliteitsmanagementsystemen.

Of er ooit een samenwerking van komt? Geen idee, dat is dan ook niet het doel van de dag.

Op 16 augustus organiseren wij de tweede en laatste Summer School van 2018. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Schrijf u hier in

De ManualMaster Summer School behandelt het Hoe en waarom van het inrichten van een kwaliteitssysteem.