Contact

Dashboard design van EBNF wijst KMS-gebruiker moeiteloos de weg

Nieuws · 11.03.2019

Het succes van een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) valt of staat met het gebruik ervan. Maar hoe krijgt u collega’s zover dat ze er zo frequent mogelijk mee aan de slag gaan? Een eenvoudig en overzichtelijk ingericht dashboard speelt daarbij een cruciale rol volgens Rudy van de Leemput van EBNF.

Als consultant implementeert hij samen met zijn collega’s door heel het land het softwarepakket ManualMaster bij MKB-bedrijven. Hij houdt zich daarbij intensief bezig met de vormgeving van de kwaliteitsmanagementsystemen.

Tijdens onze ManualMaster Quality-Pop Up op 2 april 2019 in het GeoFort verzorgt Rudy van de Leemput een presentatie over het inrichten en vormgeven van dashboards in een kwaliteitssysteem.

Dashboard de toegangspoort tot uw KMS

Het dashboard fungeert als toegangspoort tot uw systeem waarbij voor toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid een sleutelrol is weggelegd. Vinden collega’s intuïtief hun weg in het systeem? Is het logisch en overzichtelijk ingericht en vormgegeven?

Aspecten waarin EBNF zich heeft gespecialiseerd en waarmee het succesvol is. Rudy van de Leemput: ‘We brengen met EBNF structuur aan in organisaties.’

Maar waaraan moet een goed dashboard voldoen?

Lees: Het belang van een goed grafische weergave en hoe u van een goed ingericht dashboard een interessante tool maakt door het te combineren met slimme webformulieren.

Meer info: EBNF

Schrijf u in voor de Quality Pop-Up op 2 april

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw email adres

Hoeveel personen

Bij inschrijven van meerdere personen verzoeken wij u vriendelijk om hun naam en email adres hieronder in te vullen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en hebben dit vastgelegd in een Privacyverklaring.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Rudy van de Leemput van EBNF.

Rudy van de Leemput van EBNF.