Contact

ManualMaster Congres 2018: UITVERKOCHT! 

Nieuws · 05.11.2018

Het ManualMaster Congres 2018 is uitverkocht. Meer dan 120 kwaliteitsspecialisten hebben zich ingeschreven en daarmee zijn alle stoelen bezet.

Ze zullen zich op 15 november in Gorinchem onder meer verdiepen in een andere kijk op het  benaderen van risico’s en de wijze waarop risicomanagement in kwaliteitssystemen kan worden geïntegreerd. Ze wonen workshops en lezingen van kwaliteitsexperts bij, die voor een groot deel in het teken staan van omgaan met risico’s.

Verfrissende auditmethode

Risico-expert Martin van Staveren behandelt het thema Risicogestuurd werken via risicoleiderschap. Aan de hand van de Root Cause Analysis gaan de congresgangers op zoek naar de basisoorzaken van problemen en klachten. Met de Brown Paper Audit een verfrissende auditmethode ervaren ze hoe aan kwaliteitsmanagement een nieuwe dimensie kan worden gegeven en ze leren documentatie omzetten in lesmateriaal.

We besteden aandacht aan Certifeye, het vorige jaar gelanceerde internetplatform waarmee in een handomdraai certificaten en klantaanvragen worden beheerd. Verder komt WebForms aan bod, de ManualMaster-module waarmee eenvoudig digitale formulieren worden gemaakt.

Inschrijving congres 2019 nu al van start

Een behoorlijk inhoudelijk congres dus, dat zich vooral richt op uitwisseling van kennis en ervaring.We hopen dat we mensen niet teleurstellen met dit bericht. Mocht u als kwaliteitsprofessional toch nog interesse hebben in ons congres, dan kunnen we u natuurlijk op onze reservelijst bijschrijven. Stuur ons dan even een bericht.
Onder de huidige inschrijvingen zijn namelijk altijd congresgangers die door omstandigheden onverhoopt verstek moeten laten gaan.

Lukt het dan nog niet, dan kunt u zich nu alvast opgeven voor het ManualMaster Congres 2019, dat donderdag 14 november 2019 wordt gehouden. We beloven u op voorhand dat het niet onder doet voor editie 2018.