Contact

Intranet

Persoonsgericht communiceren

Intranet

Veel klanten hebben een intranet: een webomgeving om bijvoorbeeld informatie te delen, agendapunten te tonen en aankondigingen te publiceren. Vaak ook met koppelingen naar verschillende applicaties en informatiebronnen. Klanten maken daarom  dikwijls een koppeling van het intranet naar de webpublicatie van ManualMaster. Door de opmaak in de eigen huisstijl integreert de webpublicatie naadloos en ongemerkt met het intranet.

Heeft u nog geen intranet? Dan kunt u ManualMaster daar heel goed voor inzetten. Door de persoonsgerichte benadering van ManualMaster maakt u het intranet zelfs heel specifiek. Iedere gebruiker ziet de informatie die op dat momeManualMaster intranetnt voor hem of haar van toepassing is.

Met ManualMaster als intranet hebben medewerkers een eigen startpagina, voorzien van  agendapunten, mededelingen, nieuws, vacatures, een smoelenboek of (bedrijfs)resultaten. Via een persoonlijk dashboard heeft elke medewerker toegang tot eigen acties, favorieten en nieuw geplaatste informatie. Via menu’s en de zeer krachtige zoekfunctie is elke medewerker razendsnel bij de juiste informatie.

 

Heeft u interesse en wilt u meer zien?

Neem dan contact op!

 

Zie ook: