Contact

ManualMaster Quality Pop-Up Veiligheidsregio’s

Events · 24 september '19

  • Verruim uw kwaliteitskennis en bezoek de Quality Pop-Up Veiligheidsregio's
  • 24 september '19
  • ManualMaster
  • Gratis

Dinsdag 24 september organiseren we in Restaurant Mooii en het Mariniersmuseum in Rotterdam een Quality Pop-Up, gericht op diensten en besturen werkzaam in veiligheidsregio’s op het gebied van defensie, brandweerzorg, rampen- en crisisbeheersing, geneeskundige hulpverlening, openbare orde en veiligheid en omgevingsdiensten.

Tijdens onze Quality Pop-Ups ontmoeten kwaliteitsprofessionals elkaar om kennis en ervaring over kwaliteitsthema’s op te doen en te delen. Voor de Quality Pop-Up Veiligheidsregio’s hebben we 2 gastsprekers uitgenodigd, beiden specialisten op het gebied van kwaliteitsmanagement:

Roger Rousseau
Roger RousseauIn het Operationeel Centrum van de politie Den Haag komen de telefoontjes van 112 binnen en worden meldingen uitgegeven aan de politie-eenheden. Als bedrijfsvoeringsspecialist houdt Roger zich bezig met procedures, protocollen en werkinstructies en de verwerking daarvan in ManualMaster. Roger is voorzitter van een landelijke expertgroep die tot doel heeft deze processen binnen de 10 Operationele Centra in Nederland te harmoniseren. Daarnaast is hij betrokken bij de landelijke uitrol van ManualMaster.


Ronald Bakker

Ronald BakkerNa twaalf jaar in verschillende leidinggevende functies voor Ambulance Amsterdam gewerkt te hebben is Ronald nu verantwoordelijk voor Kwaliteit en Veiligheid binnen deze organisatie.

Tevens is hij officier van dienst in de crisis- en opgeschaalde zorg. Ambulance Amsterdam staat garant voor acute ambulancezorgverlening en bestelt ambulancevervoer in de regio’s Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland (Haarlemmermeer). Ronald vertelt over zijn ervaring bij het opzetten van een kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem.


Programma Quality Pop-Up Veiligheidsregio’s

10.00 uur
Ontvangst
Restaurant Mooii – ingang Mariniersmuseum – Wijnhaven 7-13 – 3011 WH Rotterdam
10.30 uur
Opening
10.45 uur
Roger Rousseau
In de praktijk: Politie Den Haag, Dienst Regionaal Operationeel Centrum (DROC).
11.30 uur 
Pop-Up Spreker 
In de praktijk: Risicomanagement
12.15 uur 
Lunch
13.00 uur
Het Dak op
Bezoek aan het Mariniersmuseum en het Witte Huis
13.30 uur
Ronald Bakker
In de praktijk: Ambulance Amsterdam
14.15 uur
Vraag maar raak
15.15 uur
Afsluiting en netwerkborrel

De dynamiek van een KMS

De Quality Pop-Up staat in het teken van discussie over de inrichting van een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) en de dynamiek van het systeem. Aan de hand van praktijkvoorbeelden tonen we hoe processen worden georganiseerd.

Bent u werkzaam bij een ambulancedienst, politie, brandweer, defensie, GGD, veiligheidsregio, GHOR, meldkamer of omgevingsdienst dan bent u van harte uitgenodigd om gratis aan deze Quality Pop-Up deel te nemen. Uw opbrengst: inspiratie en uitbreiding van uw netwerk.

Onze Quality Pop-Ups worden gehouden op inspirerende locaties. Voor deze special edition Veiligheidsregiois’s hebben we gekozen voor het Mariniersmuseum.

Praktische informatie
Er zijn verschillende parkeergelegenheden in de omgeving waar u tot 23:00 uur alleen met bankpas kunt betalen. Het handigst is om uw auto in een van de parkeergarage’s in de buurt te parkeren. U kunt parkeren in de garage van de Red Apple, Blaak, Markthal, de Oude Haven of de Kipstraat.
Hier vindt u de route en de kosten van de garages.

Komt u met het openbaar vervoer dan is Restaurant Mooii te bereiken met tram, metro en trein. Station Blaak is op 3 minuten loopafstand.

Kent u collega’s van wie u denkt dat ze dit event willen bijwonen, deel dan deze pagina met uw netwerk.

Schrijf u hier in voor onze Quality Pop-Up

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw email adres

Hoeveel personen

Bij inschrijven van meerdere personen verzoeken wij u vriendelijk om hun naam en email adres hieronder in te vullen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en hebben dit vastgelegd in een Privacyverklaring.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

We organiseerden al diverse Quality Pop-Ups over onderwerpen als werken met webformulieren, rapportages, het inrichten van dashboards en documentbeheer.

Video Quality Pop-Up: Dashboards inrichten – Rapportages maken

Video Quality Pop-Up: Documentbeheer – WebForms – Risicomanagement

Lees: ‘Zo jammer dat we niet alle mogelijkheden van ManualMaster benutten’

We verwelkomen u graag op onze Quality Pop-Up Veiligheidsregio’s