Contact

Quality Pop-Up Q-Learning

Events · 19 maart '20

  • 19 maart '20
  • ManualMaster
  • Organisator

Donderdag 19 maart 2020 vervolgen we onze serie Quality Pop-Ups met een pop-up rond het thema Q-Learning. Onze rondreizende pop-up strijkt dit keer neer in deBankvanNoppes in Gorinchem.

Voor Q-Learning is gekozen door de bezoekers van ons ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement dat afgelopen november in Gorinchem plaatsvond. Zij konden hun stem uitbrengen op de meest gewenste functionaliteit die wij in 2020 zouden moeten ontwikkelen. Q-Learning kreeg de meeste stemmen.

Q-Learning met ManualMaster

Inmiddels heeft het Ontwerpteam van ManualMaster een aantal verkennende gesprekken gevoerd over dit onderwerp. Snel werd duidelijk dat Q-Learning voor ons niet hetzelfde is als E-Learning. Op basis van een presentatie is gediscussieerd over wat educatie met behulp van ManualMaster zou kunnen inhouden.
We delen tijdens de Quality Pop-Up Q-Learning niet alleen die uitkomsten van deze discussie, we gaan ook graag met u het gesprek aan. Na een presentatie over het onderwerp krijgt u volop de gelegenheid om te reageren en ideeën in te brengen.

Twintig stoelen beschikbaar

Er zijn maximaal 20 stoelen beschikbaar. Heeft u interesse om mee te denken en invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van Q-Learning? U bent van harte welkom. Stuur ons nu alvast een e-mail. De definitieve uitnodiging met alle details kunt u binnenkort verwachten. Reservering gaat op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit event.

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw email adres

Hoeveel personen

Bij inschrijven van meerdere personen verzoeken wij u vriendelijk om hun naam en email adres hieronder in te vullen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en hebben dit vastgelegd in een Privacyverklaring.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Bekijk de video van onze Quality Pop-Up over werken met rapportages en het inrichten van dashboards. 

Lees hoe bezoekers van onze pop-ups ervaren:
‘Zo jammer dat we niet alle mogelijkheden van ManualMaster benutten’