Contact

HaringParty 2020

Events · 25 juni '20

 • Hollandse Erg Nieuwe
 • 25 juni '20
 • ManualMaster
 • Organisator

Gaat de HaringParty op 25 juni aanstaande gewoon door? Ja natuurlijk! Een beetje anders dan normaal maar evengoed met een uitdaging, gezellige twist en vooral veel inhoud.

Wij organiseren de eerste volledig online HaringParty in de geschiedenis van ons bedrijf en dat kan natuurlijk niet zonder Hollandse Erg Nieuwe!
Die moet u wel even zelf regelen. Hoe? Door echte Haring te halen bij uw favoriete haringkar, door een vervangende snack te regelen als u niet van Haring houdt of door een andere creatieve uiting waaruit blijkt dat u helemaal in de haringstemming bent.
Dat kan een achtergrond zijn in ZOOM, een tentharing op uw bureau of,voor de echte enthousiasteling, een Haring kostuum. Het is geheel aan u.

Een vakkundige jury gaat wel een keuze maken. Creativiteit is daarbij de belangrijkste weegfactor. De hoofdprijs is nog een verrassing. Iedereen die meedoet met één of andere vorm van aanwezige haring kan een presentje van ons verwachten.

De sfeer is gezet, de inhoud zijn wij aan het voorbereiden. Natuurlijk kunt u weer sessies verwachten op diverse onderwerpen:

  • Risicomanagement

Hoe ziet geïntegreerd risicomanagement in ManualMaster eruit? Hoe kan dit op een slimme en slanke wijze worden ingericht.

  • Q-Learning

Leren vanuit het kwaliteitssysteem volgens het 70-20-10 principe. Dat is Q-learning. Tijdens deze sessie delen we onze visie en gaan we graag met u in discussie.

  • Certifiaatbeheer met Certifeye

Software voor certificaatbeheer. Het beheren en opvragen van certificaten in één geautomatiseerd systeem. Gemak voor u en uw leveranciers!

  • Highlights van de nieuwe versie 2.13 en WebForms

De nieuwste release, de nieuwe aanvullingen en nieuwe verbeteringen.

  • Vraag maar raak

Gebruikersvragen en onze medewerkers demonstreren.

Kortom als altijd, gezellig met inhoud en de moeite waard om deel te nemen en u hoeft er dit jaar niet voor te rijden.
U kunt zich nu aanmelden voor deelname. ter zijner tijd krijgt u alle nadere details om deelname mogelijk te maken.

Wij zien uit naar uw wegblijven en toch aanwezig zijn!

Tot 25 juni. We starten om 13:00!

Proef de sfeer op onze HaringParty  2019

Lees: Kwaliteitswereld blijft zich vernieuwen

 

Schrijf u in

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw email adres

Tijdens de Online HaringParty verzorgen wij 3 workshop rondes van 45 minuten. Selecteer hieronder de 3 workshops die u het liefst zou willen bezoeken en geef 1 alternatieve keuze.
Wij doen vervolgens onze uiterste best om u een mooie en zinvolle middag te bezorgen.

Voorkeurs workshop 1

Voorkeurs workshop 2

Voorkeurs workshop 3

Alternatieve workshop 1

Uw vraag/opmerking

Voor akkoord (verplicht)