Contact

ManualMaster Events

Events · 1 januari - 31 december '20

  • 1 januari - 31 december '20

Jaarlijks organiseren we terugkerende evenementen bedoeld om kwaliteitsprofessionals met elkaar in contact te brengen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast zijn we present op congressen waar u kunt kennismaken met ManualMaster. Hieronder een impressie van onze gratis te bezoeken evenementen. Interesse?

Bekijk onze eventkalender en doe mee

Logo Quality Pop-Up

Bekijk video, klik op afbeelding

HET HELE JAAR DOOR
ManualMaster Quality Pop-Up

Regelmatig ‘poppen’ we ergens ‘up’ om actuele kwaliteitsthema’s als Risicomanagement, Werken met Rapportages, Dashboards Inrichten en Zware Chemie te belichten.
Op 19 maart 2020 stond de Quality Pop-Up in het teken van Q-Learning.
Maar het kan zomaar zijn dat we er overmorgen één organiseren rond een onderwerp dat u interesseert en ons aanreikt.
Quality Pop-Up’s houden we op inspirerende locaties en zijn toegankelijk voor zowel klanten als niet-klanten.

De reacties op onze Pop-Ups zijn lovend:
‘Zo jammer dat we niet alle mogelijkheden van ManualMaster benutten’

Logo ManaulMaster Haring Party

Bekijk video, klik op afbeelding

JUNI
Haring Party

Onze Haring Party is een gezellig maar daarom niet minder leerzaam event. U doet er kennis op over kwaliteitsmanagement via workshops, Vraag-maar-Raak sessies en de Ideeënbar.
De haringkar en hapjes en drankjes, verzorgd door jongeren van De Kleine Wereld school voor zeer moeilijk lerende jongeren, maken het event compleet.
De Haring Party is toegankelijk voor klanten en kwaliteitsexperts die geïnteresseerd zijn in ManualMaster. Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met alle collega’s van ManualMaster en andere ManualMaster-gebruikers en kennis op te doen over de praktische inzet van onze software.

Lees: Kwaliteitswereld blijft zichzelf vernieuwen

HOE WE IN DIT BIJZONDERE JAAR 2020 DE HARINGPARTY VORMGAVEN LEEST U HIER

De ManualMaster Summer School behandelt het Hoe en waarom van het inrichten van een kwaliteitssysteem.

ZOMERMAANDEN
Summer School

In de zomermaanden organiseren we een Summer School. Na een inleiding over hoe wij naar een slim en slank kwaliteitsmanagementsysteem kijken, gaan we met u in discussie over vragen die in de dagelijkse praktijk leven. De cursusdagen richten zich op kwaliteitsexperts die geen gebruikers van ManualMaster zijn. Het gaat om de inhoud en niet om u als toekomstige klant te kunnen begroeten.
De Summer School is een inhoudelijk en leerzaam event, waarin gevarieerde onderwerpen aan bod komen. De thema’s die de revue passeren, worden mede door u bepaald.

In 2020 vinden er door COVID19 geen Summer School sessies plaats op onze locatie. Wel organiseren we regelmatig kennis sessies online.
DOE MEE IN 2020

Bekijk video, klik op afbeelding

NOVEMBER
ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement

In november organiseren wij het ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement. Voor dit is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De 125 stoelen zijn altijd snel vergeven.
U beleeft een dag boordevol kennisuitwisseling met diverse sprekers, workshops, een creatieve bijdrage vanuit de prachtige vestingstad Gorinchem en een heerlijke lunch. De lunch wordt verzorgd door leerlingen van De Kleine Wereld, een school voor zeer moeilijk lerende jongeren.

Lees: Zo beoordelen kwaliteitsexperts ons congres
Lees: ‘ManualMaster maakt kwaliteitsmanagement leuk’

DOE MEE IN 2020

WANNEER HET U UITKOMT
Workshop Slim & Slank

In de meer dan 25 jaar dat ManualMaster bestaat, hebben wij een breed scala aan kwaliteitsmanagementsystemen voorbij zien komen met veel overeenkomsten en verschillen. Iedere gebruiker van ManualMaster geeft zijn eigen kleur aan het systeem. De papieren maar later ook de digitale tijgers maken gelukkig steeds vaker plaats voor kwaliteitssystemen die er in een organisatie echt toe doen. Waar eerst normen zoals ISO-9000, ISO-14000, GMP, HACCP, HKZ, ISO 15224 … etc. uitgangspunt vormden voor de systeemstructuur van onze klanten, is nu steeds meer sprake van een op stakeholders gerichte opbouw.

U kunt bij ons een workshop Slim & Slank volgen waarbij u kennis maakt met deze aanpak of kiezen voor een intensieve begeleiding om tot een Slim en Slank systeem te komen. De interactieve workshop Slim en Slank geven we ook op locatie.

Interesse in een workshop? Neem contact met ons op via 078-6446888 of info@manualmaster.com.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle ManualMaster Events neem dan contact met ons op via info@manualmaster.com of 078-6446888 of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk onze eventkalender en doe mee