Contact

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2020

Events · 5 november '20

  • Kennis en ervaring delen
  • 5 november '20
  • ManualMaster
  • Organisator

Ook dit jaar organiseren we het ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement. Het event vindt donderdag 5 november 2020 plaats in theater De Vijfzinnen in Gorinchem.

Het programma bestaat zoals u van ons gewend bent weer uit actuele en kennis verrijkende kwaliteitsthema’s.
Ga direct naar het inschrijfformulier

09:30 Parkeren / Aanloop
Ontvangst met koffie of thee “To Go”
U kunt parkeren in Parkeergarage Kweeklust, direct tegenover theater de Nieuwe Doelen. Langs de korte looproute staan wij al klaar met koffie of thee “To Go”. Geniet van uw koffie of thee, bij aankomst  in het theater mag u direct door naar de zaal.

10:00  Start programma door dagvoorzitter Marceline Schopman
Voor de derde keer op rij verzorgt Marceline Schopman het dagvoorzitterschap van ons congres. Waarom? Omdat ze goed is in wat ze doet en wij met groot vertrouwen de bewaking van het programma, de aankondiging van de sprekers en de verbindingen tussen de lezingen aan haar overlaten.

10:15  Fred Vahlkamp over Autonomie en Vertrouwen
ManualMaster en Certifeye oprichter Fred Vahlkamp spreekt in een korte sessie over autonomie en vertrouwen. Wat is belangrijk voor ieder individu in het dagelijks werk en wat betekent dat voor de inrichting van kwaliteitsmanagement systemen. Zit er spanning tussen regels en vrijheid van bewegen. Een korte lezing gebaseerd op persoonlijke ervaringen en ideeën.  

10:45  Jan Tjerk Boonstra over Wendbaarheid van organisaties
Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, performance en talent management, organisaties, HRM en mensen wendbaar maken en professionalisering van HR(M). Jan Tjerk gaat in op de noodzaak van organisaties om wendbaarder en (sneller) lerend en veranderbaar te worden. Deze tijd en zeker de toekomst vraagt van mensen en organisaties aanpassingsvermogen en de wil en mogelijkheid om continu te leren en te verbeteren. Jan Tjerk neemt ons mee in de ontwikkeling naar dé organisatie waar dat allemaal ‘op zijn plaats valt’.

11:30 Jitske Kramer
Corporate antropoloog Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Hoe kun je samenwerken met mensen die je leuk vindt, maar vooral ook met mensen die je niet zo leuk vindt. Jitske is een boeiende en inspirerende spreker. Zij is auteur van onder meer: Deep Democracy, Jam Cultures, Building Tribes en De Corporate Tribe.

12:45 Afsluiting ochtendprogramma
Op aangeven van Marceline verlaat iedereen gestructureerd de zaal, haalt jas, lunchtas en mogelijk een paraplu op en begeeft zich naar de locatie van uw voorkeursworkshop. 

13:15 Eerste en laatste Workshopronde
Aan het programma wordt nog gewerkt. Als u zich inschrijft voor het congres kunt u binnenkort een overzicht van Workshops verwachten en kunt u uw voorkeurskeuze opgeven. Vooraf brengen wij u op de hoogte van de locatie van uw workshop en welke route u hiervoor aflegt door de prachtige vestingstad Gorinchem.

Één van de workshops zal in ieder geval een demonstratie zijn van onze nieuwe versie waarin Q-learning is opgenomen.

14:30 Vanaf de workshop locatie wijzen wij u de weg terug naar de parkeergarage of het station.

De ervaring leert dat de belangstelling voor ons congres groter is dan het aantal beschikbare plaatsen. We adviseren u daarom alvast een stoel te reserveren via 078 – 6446888 of inschrijfformulier.

inschrijfformulier

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw email adres

Hoeveel personen

Bij inschrijven van meerdere personen verzoeken wij u vriendelijk om hun naam en email adres hieronder in te vullen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en hebben dit vastgelegd in een Privacyverklaring.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Bekijk de video van het congres 2019.

Zo beoordelen kwaliteitsexperts ons congres kwaliteitsmanagement.

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2019 in beeld