Contact

Dienstverlening

● Trainingen ● Consultancy ● ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement ● Quality Pop-Ups ● Workshops ● Summer School ● Haring Party

Documentbeheer Procesmanagement
Persoonsgerichte informatie Webformulieren
Risicomanagement Rapportages
Dienstverlening

ManualMaster Dienstverlening
Wij hechten grote waarde aan kennisoverdracht. Die geven we inhoud door naast trainingen en consultancy gericht op de implementatie van onze software, ook events te organiseren. U ontmoet daar kwaliteitsprofessionals met wie u kennis en ervaring kunt uitwisselen.

Deze events zijn veelal gratis te bezoeken.
Gratis!?
Jazeker. Dat doen we omdat het u en ons de gelegenheid biedt nader kennis te maken.
Plezier, vertrouwen en een goede werksfeer zijn de belangrijkste pijlers van onze organisatie in de samenwerking met collega’s, klanten en relaties. Omdat wij niet denken alles te weten leren wij evengoed van u als u van ons. Dat is voor ons de waarde van kennisdeling.

Trainingen

Basistrainingen

ManualMaster-gebruikers kunnen zich inschrijven voor diverse trainingen. Deze zijn bedoeld om uw kennis aan te scherpen om succesvol een ManualMaster-systeem op te zetten en te onderhouden.
Tijdens onze trainingen staat de hoe-vraag centraal. Hoe richt u de basis van uw kwaliteitssysteem in? Hoe zorgt u ervoor dat mensen snel bij hun documenten komen? Hoe maakt u het systeem laagdrempelig voor de gebruikers? Hoe richt u een documentcyclus in?

PUT

De Personal Upgrade Training (PUT) richt zich op de meer ervaren gebruikers die hun kennis over de nieuwste mogelijkheden willen bijspijkeren en de nog onbekende wegen binnen onze software willen verkennen.
De PUT heeft een vraag-maar-raak karakter en is een aangename en voordelige manier om kennis op te doen en te delen met andere kwaliteitsprofessionals.

Training Risicomanagement

De training richt zich volledig op de inzet van Risicomanagement binnen onze applicatie. U leert een volledig integraal systeem te bouwen dat risico-inventarisatie naadloos koppelt aan daaraan verbonden documenten en/of processen. Zo inventariseert u de aanwezige risico’s, de oorzaken, de gevolgen, de getroffen maatregelen en processen waarbij risico’s zich kunnen voordoen. Ook bestaat de mogelijkheid om modellen in te richten waarmee u een risico kunt scoren. In één overzicht krijgt u een volledig beeld van de risico’s in uw organisatie en waar er nog werk aan de winkel is.

Consultancy

Naast trainingen kunt u gebruik maken van de inzet van één van onze consultants. Met hun jarenlange ervaring zijn zij in staat om uw werkwijze optimaal te vertalen naar  ManualMaster. De inzet van een consultant regelt u via info@manualmaster.com of +31 78 6446888.
Naar ons complete trainingsoverzicht

Events

Jaarlijks organiseren wij events gericht op het delen van kennis en ervaring.

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement

Ieder jaar in november organiseren wij het ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement. Voor dit gratis te bezoeken event is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De 125 stoelen zijn altijd snel vergeven.
U beleeft een dag boordevol kennisuitwisseling met diverse sprekers, workshops, een heerlijke lunch en altijd een creatieve bijdrage vanuit de prachtige vestingstad Gorinchem.
De boodschappen voor de lunch doen we bij lokale winkeliers. De lunch zelf wordt verzorgd door leerlingen van De Kleine Wereld, een school voor zeer moeilijk lerende jongeren.

Quality Pop-UP

Regelmatig “poppen” we ergens “up”. Tijdens onze Quality Pop-Ups worden actuele kwaliteitsthema’s als Risicomanagement, Rapportages, Dashboards Inrichten en Zware Chemie belicht.
In september 2019 staat de Quality Pop-Up in het teken van organisaties die actief zijn binnen veiligheidsregio’s. Maar het kan zo maar zijn dat we er overmorgen één organiseren rond een onderwerp dat u aanreikt.
Quality Pop-Up’s houden we op inspirerende locaties en zijn toegankelijk voor zowel klanten als niet-klanten. De reacties op onze Pop-Ups zijn lovend.
Bekijk hoe de bezoekers de Quality Pop-Up ervaren.

Haring Party

Onze Haring Party is een gezellig maar daarom niet minder leerzaam event. U doet er kennis op over kwaliteitsmanagement via workshops, Vraag-maar-Raak sessies en de Ideeënbar.
De haringkar en hapjes en drankjes, verzorgd door jongeren van De Kleine Wereld, een school voor zeer moeilijk lerende jongeren, maken het event compleet.
De Haring Party is toegankelijk voor klanten en kwaliteitsexperts die geïnteresseerd zijn in ManualMaster. Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met alle collega’s van ManualMaster en andere ManualMaster-gebruikers en kennis op te doen over de praktische inzet van onze software.

Summer School

In de zomermaanden organiseren we een Summer School. Na een inleiding over hoe wij naar een slim en slank kwaliteitsmanagementsysteem kijken, gaan we met u in discussie over vragen die in de dagelijkse praktijk leven. De cursusdagen richten zich op kwaliteitsexperts die geen gebruikers van ManualMaster zijn. Het gaat om de inhoud en niet om u als toekomstige klant te kunnen begroeten.
De Summer School is een inhoudelijk en leerzaam event, waarin gevarieerde onderwerpen aan bod komen. De thema’ s die de revue passeren, worden mede door u bepaald.

Workshop Slim en Slank

In de meer dan 25 jaar dat ManualMaster bestaat, hebben wij een breed scala aan  kwaliteitsmanagementsystemen voorbij zien komen met veel overeenkomsten en veel verschillen. Iedere gebruiker van ManualMaster geeft zijn eigen kleur aan het systeem.

De van oudsher papieren maar later ook digitale tijgers maken gelukkig steeds vaker plaats voor kwaliteitssystemen die er in een organisatie echt toe doen. Waar eerst normen zoals ISO-9000, ISO-14000, GMP, HACCP, HKZ, ISO 15224 … etc. uitgangspunt vormden voor de systeemstructuur van onze klanten, is nu steeds meer sprake van een op stakeholders gerichte opbouw.

U kunt bij ons een workshop Slim en Slank volgen waarbij u kennis maakt met deze aanpak of kiezen voor een intensieve begeleiding om tot een Slim en Slank systeem te komen. De interactieve workshop Slim en Slank geven we ook bij u op locatie.

Hebben we uw interesse gewekt voor een workshop? Neem contact met ons op via 078-6446888 of info@manualmaster.com

Bekijk ons standaard cursusaanbod.

Schrijf u in voor een van onze events.